Lab

Product development

Dofine ontwerpt en produceert haar eigen producten vanuit het Atelier of op lokatie. Dofine heeft een uitgebreide collectie materialen, exclusieve betonlooks en bijzondere wandafwerkingen, maar op verzoek ontwerpt en produceert zij ook custom made wandafwerkingen. De designproducten van Dofine worden toegepast door zeer gerenommeerde interieurontwerpers en architecten.

Tailor Made
Tailor Made is de elitaire collectie van Dofine en bevat elegante producten van vlammend koper tot edelmetalische looks in combinatie met natuurlijke materialen. Deze collectie is ontwikkelde door Dofine, het zijn onze eigen handmade ontwikkelde producten. Deze producten worden alleen toegepast door een Dofine applicateur. Met onze Tailor made collectie word elke ruimte al snel glamoureus en luxe.

Basic Frame
Basic frame is de basis collectie wandafwerking voor elke woning en komt terug bij de oorsprong van het professionele stucwerk. Basic frame producten kies je als basis producten in je woning om dit verder aan te vullen met producten uit onze Tailor Made collectie.

Colourpix

Kleur is overal, alles is kleur, kleur is sfeerbepalend, kleur trekt aan, kleur stoot af, kleur is een keuze, kleur is lastig, kleur is een zoektocht, kleur is persoonlijk, kleur is smaak, over smaak valt niet te twisten…wat is jouw kleur?

Dofine heeft een eigen methode ontwikkeld voor een uniek en persoonlijk kleuradvies: ColourPix. Dofine bepaalt samen met de klant welke kleuren en materialen het beste in de leef-, woon- of werkomgeving passen. Dofine adviseert en begeleidt het gehele proces. ColourPix is te gebruiken in particuliere en bedrijfsmatige projecten.

Interior design

Dofine ontwerpt complete interieurs voor zowel bedrijven en particulieren. Dofine beschikt over een evenwichtig ontwerp team. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, maar zijn zelf ook trendsettend. Ze staan garant voor verrassende structuren, unieke prints en vernieuwende materialen. De ontwerpers zoeken in de wereld van interieur de kleuren, materialen, meubels en verlichting bij elkaar die het beste bij het project passen. Ze zorgen ervoor dat kleur in het interieur op een unieke manier tot leven komt. Ons team staat garant voor een persoonlijke aanpak, creativiteit, kennis en innovatief materiaalgebruik.

 

Hoe & Wat?

U kunt bij Dofine terecht voor een restyling, kleuradvies of een compleet interieurplan. In het eerste gesprek met de klant wordt duidelijk wat de smaak, de stijl en de wensen zijn. Bij particulieren speelt de persoonlijke voorkeur een grote rol, terwijl bedrijven het belang van het merk en de bedrijfsidentiteit voorop zetten.

Schetsen
Plattegronden
Kleuradvies & Colourpix
Materiaal advies
Lichtplan
3D visualisatie

 

Do you want to know more?

We horen graag van je, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.