Brand

Product

Dofine ontwerpt en produceert haar eigen producten vanuit het Atelier of op lokatie. Dofine heeft een uitgebreide collectie materialen, exclusieve betonlooks en bijzondere wandafwerkingen, maar op verzoek ontwerpt en produceert zij ook custom made wandafwerkingen. De designproducten van Dofine worden toegepast door zeer gerenommeerde interieurontwerpers en architecten.

Tailor Made
Tailor Made is de elitaire collectie van Dofine en bevat elegante producten van vlammend koper tot edelmetalische looks in combinatie met natuurlijke materialen. Deze collectie is ontwikkelde door Dofine, het zijn onze eigen handmade ontwikkelde producten. Deze producten worden alleen toegepast door een Dofine applicateur. Met onze Tailor made collectie word elke ruimte al snel glamoureus en luxe.

Basic Frame
Basic frame is de basis collectie wandafwerking voor elke woning en komt terug bij de oorsprong van het professionele stucwerk. Basic frame producten kies je als basis producten in je woning om dit verder aan te vullen met producten uit onze Tailor Made collectie.

Ontwerp

De ontwerpstudio ontwerpt exclusieve wanden, panelen en vloeren. Dofine ontwerpt verrassende structuren, unieke prints en vernieuwende materialen. Daarnaast ontwerpt Dofine complete interieurs voor zowel bedrijven en particulieren. Dofine beschikt over een evenwichtig ontwerp team. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, maar zijn zelf ook trendsettend. Ze staan garant voor verrassende structuren, unieke prints en vernieuwende materialen. De ontwerpers zoeken in de wereld van interieur de kleuren, materialen, meubels en verlichting bij elkaar die het beste bij het project passen. Ze zorgen ervoor dat kleur in het interieur op een unieke manier tot leven komt. Ons team staat garant voor een persoonlijke aanpak, creativiteit, kennis en innovatief materiaalgebruik.

Product Development 
Colourpix
Interior Design

 

 

Applicatie

Dofine beschikt over een eigen applicatieteam. Alle wand en vloerafwerkingen worden door onze professionele applicateurs aangebracht.  Het professionele team is in staat grote projecten zoals woonhuizen, winkels en horecagelegenheden (bars, hotels etc.) met een zeer hoog afwerkingsniveau en binnen de gestelde deadline op te leveren. De enorme kennis van materialen maakt het Dofine applicatieteam uniek in zijn soort. Dofine bied ook ondersteuning, begeleiding en opleiding bij het uitvoeren van decoratieve afwerkingstechnieken. Neem contact op met Dofine voor de diverse mogelijkheden hierin.